26 Ocak 2012 Perşembe

KREMCİNİZ.COM ve MARİFETANE İŞBİRLİĞİYLE DOĞACI KAYISILI GÜZELLİK SETİ ÇEKİLİŞİ...


Merhaba dostlarım ve ziyaretçilerim; Kremciniz.comsponsorluğunda marifetane'de yeni bir kampanya başlıyor.Firmamız Kremciniz.com.dan Doğacı, Sebamed, Biorichi Sağlık,Rosense Gül Ürünleri gibi kaliteli doğal ürünleri en uygun fiyatlarla doğrudan sipariş vererek temin edebilirsiniz.

Sponsorum Kremciniz.com'un hediyesi güzelliğinize güzellik katacak Doğacı marka Kayısılı güzellik seti...Kremciniz.com bu seti katılımcılardan 2 kişiye hediye ediyor.



Setimizin içinde neler varmış bir bakalım...









ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN...


1- Blogumun izleyicisi ol..




3- Kremciniz.com sitesine üye ol beğendiğin ürünlerden birine yorum yaz..


4-Çekilişi blogunda, facebook'unda ve twitterinde yukarıdaki ilk resim ve linkleriyle paylaş ve bu postun altına işlem tamam diye paylaşım linklerinle birlikte yorum bırak.Yorumlarınız onaylansa bile verdiğiniz linkler kontrol edildikden sonra çekilişe dahil oluyorsunuz.

-Blogun yoksa sana uyan diğer şartları tamamlayıp yorumlardan adsız seçeneğini işaretleyerek ad-soyad ve mail adresini yaz çekilişe katıl..




Çekiliş 01 Şubat 2012 de24:00 de bitecek çekiliş talihlisi yine Random.org aracılığıyla belirlenerek buradan ilan edilecektir..Tüm katılımcılara bol şans diliyorum..

Kampanyamızın sponsoru KREMCİNİZ.COM ve desteği için Mustafa bey'e teşekkürler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder